Fes-te'n Soci/a!

FES-TE SOCI D'ACPO DESCARREGANT I OMPLINT AQUEST FORMULARI I ENVIANT-LO SIGNAT A:

ACPO

Av Drassanes, 3

08001 - Barcelona

O BÉ ESCANEJAT A L'ADREÇA EMAIL: secretaria@acpo.catSóm un grup de persones, ciutadans i professionals interessats i preocupats per la nostra vida, la nostra professió i el nostre futur. Tenim una mirada independent, sense lligams amb cap institució, i ens sentim compromesos amb la societat. 
Volem expressar, des de la nostra associació, aquelles propostes que poden ajudar a fer millor la vida de les altres, especialment la de les persones més vulnerables. 
Volem ser una nova forma d'associacionisme professional de canvi, oberta i democràtica. 

Com diuen els nostres estatuts, volem totes les persones que, de manera lliure i voluntària, estiguin interessades o exerceixin professions relacionades amb la psicopedagogia i amb l'orientació educativa, personal, social i laboral; ja siguin psicòlegs, pedagogs, psicopedagogs, treballadors de l'àmbit social o altres professionals que vulguin compartir els fins de l'associació. 

Cooperem i col·laborem en la construcció d'un marc de treball associatiu compartit. Oferim models de formació continuada als professionals. Disposem d'un marc de debat permanent que permet anar conferint alternatives i propostes per millorar i/o canviar els models d'intervenció psicopedagògica i d'orientació educativa i professional, tant als centres educatius com en altres espais professionals, i tenint en compte tot el cicle vital de la persona. Presentem aquestes alternatives i propostes a les institucions de les Adminstracions Públiques. 
Donem a conéixer el nostre treball professional mitjançant la nostra revista digital ÀAF: Àmbits de Psicopedagogia i Orientació, editada en català, castellà i anglès. 
Participem en la construcció d'un model de xarxa global, amb professionals dels diferents sectors, tant a nivell català, com estatal, europeu i internacional. 

Volem créixer i per això us necessitem amb nosaltres!